MENIU

Facilitati

Home » Facilitati

Pensiunea Berghaus zum See ofera:

    Patru camere duble cu baie si TV
    Doua camere cu cate trei locuri cu baie si TV
    Apartament cu doua camere a cinci locuri cu baie si TV
    Apartament cu doua camere a sase locuri cu baie si TV

Pensiunea Berghaus zum See va ofera si cazare in stil rustic:

    1 apartament cu 6 locuri (3 camere dublex, bucatarie, baie)
    1 apartament cu 8 locuri (4 camere dublex, bucatarie, baie)
    4 camere triplex cu baie proprie fiecare
    3 camere duplex cu baie proprie fiecare
    1 living pt. 24 persoane cu bucatarie
    incalzire centrala, loc de parcare, foisor pentru gratar, foisor cu mese pt 30 persoane, gradina, rau, padure.

Nota: Cele doua case se afla la aproximativ 1 km de pensiune.

… alegerea mea e Berghaus zum See:
In  sud-vestul Romaniei, Comuna Valiug este o statiune  de agrement situata in judetul Caras-Severin la 600 m altitudine, la poalele Muntilor Semenic, intre cele doua lacuri de acumulare Valiug (in amonte) si Breazova (in aval) de pe raul Barzava, la 20 km  municipiul Resita.
Peisajul montan, apropierea Lacurilor de acumulare Valiug si Breazova si microclimatul specific fac  o destinatie de vacanta ideala pentru recreere, agrement, drumetii montane sau sporturi extreme. Aerul pur, ofera posibilitatea unor tratamente cum ar fi in cazul dereglarilor respiratorii (neuroza respiratorie), organismului slabit, suprasolicitarilor fizice si intelectuale.

Ca si posibilitati de agrement enumeram: plaja special amenajata Ponton Casa Baraj situata la 150m de pensiunea Berghaus zum See si sporturi nautice pe lacul Gozna, pescuitul, drumetiile  pe trasee marcate, Mountainbike  etc. De asemenea se pot face excursii spre statiunile Crivaia, Semenic, Trei Ape,Garana, Parcul National Semenic-Cheile Carasului, Pesterile Buhui, Comarnic si Popovat, Rezervatia Naturala Izvoarele Nerei.
Natura vie si bine conservata, aerul proaspat de munte puternic ionizat si ozonat, cu efecte curative, ospitalitatea si serviciile hoteliere de calitate sunt doar cateva din atuurile care ne recomanda ca destinatie pentru iubitorii de confort in mijlocul naturii.  Aici veti descoperi Muntii Semenic ascunsi sub paduri de foioase si de conifere, brazdati de vai cu ape reci si limpezi ce se revarsa in  lacurile de acumulare unde pastravul  stapaneste aceste ape, confirmand curatenia si puritatea lor, precum si multe influentele austro-ungare si occidentale ale acestei zone.

Pensiunea Berghaus zum See este locul ideal pentru o vacanta la munte in toate cele patru anotimpuri, precum si o destinatie perfecta pentru escapade cu prietenii sau intreaga familie, oferindu-va servicii specifice zonei de munte.

Si fiindca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra liber, va invitam sa ne vizitati si sa profitati pe deplin de toate facilitatile pe care vi le putem oferi: sala de mese cu terasa, foisor, piscina exterioara,spatiu de joaca pentru copii zona amenajata pentru gratar si ceaun,parcare supravegheata cu camere video.

titlu-noutate
11/Mar
In sud-vestul Romaniei, Comuna Valiug este o statiune de agrement situata in judetul Caras-Severin la 600 m altitudine, la poalele Muntilor Semenic, intre cele doua lacuri de acumulare Valiug (in amonte) si Breazova (in aval) de pe raul Barzava, la 20 km municipiul Resita. Peisajul montan, apropierea Lacurilor de ac...
Adresa

VALIUG NR.332,

DJ582 340, Văliug 327415
Caraş-Severin, Banat, România
Adresa

Info & rezervari

0754 234 694 - Doamna Laura
0744 707 299 - Doamna Rodica
0754 235 943 - Domnul Gunther
© Copyright 2022 BERGHAUS ZUM SEE
Web design by Royalty
Facebook Twitter Instagram Youtube